Отзиви

ДИМИТРИНА & СТАНИСЛАВ ПАВЛОВИ, 10.11.2016 г.

Страхотнии, направихте

деня ни още по-красив.

Всеки път бихме избрали Вас. БЛАГОДАРИМ!

БИЛЯНА ПОПОВА,

18.09.2016 г.

Огромно Благодаря на Мария и нейния екип за невероятната атмосферата, която създаде за нашата малка и дългоочаквана сватба.

ЙОРДАНА ПЕТРОВА,

03.09.2016 г.

Мария, благодарим ти за прекрасната украса и за милото и професионално отношение през цялото време. Невероятна си!

ТЕОДОРА & НИКОЛА НИКОЛОВИ,

05.09.2016 г.

Благодарим на Вълшебната къща, че пресъздаде, усети и реализира идеята и духа на сватбата чрез създаването на прекрасната украса - картина като от

приказките :) 

ЛИЛИ & РОСЕН,

03.09.2016 г.

С вашата прекрасна украса направихте нашият приказен ден още по-специален и красив! А гостите бяха толкова впечатлени, че дълго ще помнят нашата сватба!

МАЯ ТОДОРОВА,

28.08.2016 г.

Нашата приказна сватба. Беше много красиво. Благодаря Мария, искам да ти изкажа много благодарности за украсата и цялостната ти всеотдайност, към организирането на нашата сватба.

ИВА & ГЕОРГИ ТОДОРОВИ,

06.08.2016 г.

Нашият сватбен ден остана незабравим благодарение на усмихнатата и чаровна Мария! Благодарим ти от сърце за високият професионализъм, всеотдайността, искреността и положителните емоции, с които ни дари! Бъди все така креативна и здрава! Прегръщам те!

РАЯ МИЛУШЕВА АНГЕЛОВА,

05.03.2016 г.

Бяхте прекрасни! Направихте сватбения ни ден изумителен. Искрено и от все сърце ви благодарим за професионализма  
Мария,благодаря ти искрено за това, което направи за нашата сватба. Надскочи всички очаквания и това е, защото правиш всичко от сърце. Украсата беше просто прекрасна и направи нашия ден запомнящ. Огромни адмирации !

БИЛЯНА & МЛАДЕН ЦАНЕВИ,

07.06.2015 г.

Прекрасни сте момичета ;) Много професионална работа, много мило отношение и много позитивизъм :) Страшно много сме ви благодарни за добре свършената работа и за цялата помощ , която ни оказахте :) Изпълнихте всяка една наша прищявка с голямо търпение и разбиране :) Имате 6 + от нас...

МИЛЕНА & АСЕН КРЪСТЕВИ,

09.08.2014 г.

Мили момичета, благодарим ви

за чудесната украса, професионализма ви и не на последно място за неподправените ви искрени усмивки! Направихте празника ни завършен и незабравим.

Всички останаха очаровани от красотите, които бяхте създали.Продължавайте напред смело и бъдете винаги така всеотдайни в работата си!!Благодарим ви сърдечно! Целувки!

МЕРИ ВЕЛИКОВА,

05.10.2010 г.

В сватбена агенция "Вълшебната къща" се работи изключително професионално, и по-важното - със съпричастност, сърце и вдъхновение. Работи се за любовта с любов, а кой не би искал точно това за най-вълшебния си ден?

НЕЛИ & ПАВЛИН ЦАЛОВИ,

08.06.2014 г.

Благодарим от сърце на "Вълшебната къща"! С прекрасната украса създадоха неповторима атмосфера на нашата сватба! Изключително коректни и точни в планирането и изпълнението! Бяха до нас всеки път, когато имахме нужда от съвет или обсъждахме нова идея! С неотменните усмивки и добро настроение Мария и Невенчето направиха подготовката на сватбата ни истинско удоволствие и забавление! Бъдете щастливи!

© 2018 "Вълшебната къща" ООД

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now